Inkoon sosialidemokraattien aluevaalit ehdokkaat

Niina Holmström 48.v Äänestysnumero 281

Lähihoitaja/Närvårdare

Äidinkieleni on Suomi, men jag pratar också svenska.Olen työskennellyt hoitoalalla jo 25 vuotta.Sote ja pelastuspalvelut ovat lähellä sydäntä ja haluan olla mukana päättämässä näistä tärkeistä ja suurista asioista.Erityisen tärkeää minulle on että hyvinvointi alueen palvelut ovat jokaiselle alueen asukkaalle tasa-arvoisesti lähellä ja helposti saatavilla.Sote henkilökunnan hyvinvointi on minulle myös tärkeä asia.Henkilöstö pulaan on löydyttävä pian oikeanlaisia ratkaisuja.Olen mukana myös kuntapolitiikassa.

Katja Posio 42.v Äänestysnumero 317

Sairaanhoitaja AMK

Nähnyt laajasti terveydenhuollon ja sosiaalipalveluiden kenttää.Olen ollut perusturvalautakunnan jäsen vuodesta 2014 alkaen.Toista kautta nyt valtuutettuna ja muissa luottamustoimissa.https://www.facebook.com/katjaposioinkoondemarit

Soile Gustafsson 73.v Äänestysnumero 267
Yo-merkonomi
/stud.merkonom

Alueen kunnissa tällä hetkellä toimivien palvelujen säilyttäminen ja edistäminen,paikalliset ja alueelliset tarpeet huomioonottaen on tärkeää. Kuntien asukkaiden paikallinen terveyden ja sosialihuollon tilanteiden seuranta ja siihen reagoiminen sekä nykyisistä alan työntekijöistä huolehtiminen myös sopimuksellisesti työolojen muuttuessa. Tasokkaiden palvelujen saaminen kunnan asukkaille mahdollsimman läheltä molemmilla kotimaisilla kielillä.


Gun-Viv Glad-Jungner 57.v

Sosiaalityöntekijä/Socialarbetare Äänestysnumero 265